Панорама

Це унікальна авторська розробка, корисна для серця та імунітету. Цю суміш своїм пацієнтам прописував академік Амосов. Паста є джерелом вітамінів, антиоксидантів і мікроелементів, яких потребує серце та організм у цілому. Названа паста зміцнює імунітет; серцевий м’яз і судини, підвищуючи їх еластичність; нормалізує кровообіг, живить серце та інші органи киснем; чинить протизапальну дію, забезпечуючи профілактику та лікування атеросклерозу; містить вітамін С, який допомагає в засвоєнні заліза.

Паста Амосова готується із суміші сухофруктів. Основу її складають мед, горіхи, лимони та поєднання сухофруктів: інжир, курага, родзинки, фініки й чорнослив. Паста лікаря Амосова робить імунну систему непереможною.

ІНГРЕДІЄНТИ:  

курага – 250 г;

родзинки (із винограду темних сортів) – 250 г;

чорнослив сушений – 250 г;

інжир – 250 г;

волоські горіхи – 1 склянка;

лимон – 1 шт.;

мед – 250 г.

Ось як її зробити: Сухофрукти промити й пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері. Горіхи очистити, розмолоти або подрібнити ножем. Лимони вимити, нарізати на шматочки, вийняти кісточки й перемолоти в блендері. Усі інгредієнти з’єднати, залити медом і перемішати. Зберігати в холодильнику (можна кілька місяців).

Пасту можна вживати натщесерце або після їди (щоб не викликати подразнення шлунка та кишечника) по 1 столовій ложці тричі на день. Дітям залежно від віку – по 1 чайній або десертній ложці.

Курс прийому краще проводити двічі на рік – навесні та восени. Особливу цінність паста Амосова має навесні, коли вітамінів мало, і восени, коли треба зміцнити організм перед холодами та вірусними інфекціями. Але перед прийомом будь-яких ліків проконсультуйтеся з лікарем

Top